Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Kirjojen ja palveluiden hinnat näkyvät tuote-esittelyissä sivustolla www.arginiini.fi. Osalla tuotteista voi olla edullisempi ennakkohinta, jonka saaminen edellyttää tuotteen tilaamista tiettyyn määräaikaan mennessä. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero soveltuvan verokannan mukaisesti.

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa joko tilisiirrolla tai Paypalin kautta yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Saat tekemästäsi tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Kun tilauksen maksu on rekisteröitynyt järjestelmäämme, saat sähköisen kuitin sähköpostilla. Voit tulostaa kuitin itse esimerkiksi kirjanpitoa varten. Toimitamme tilauksen tuotteet, kun tilauksen maksu on rekisteröitynyt järjestelmäämme.

Toimitusmaksu

Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimituskulut. Käsittely- ja toimituskulut ovat tilauskohtaiset ja sisältävät arvonlisäveron soveltuvan verokannan mukaisesti.

Toimitukset

Kirjojen toimitusaika on 3–5 arkipäivää Suomeen ja noin 4-7 arkipäivää Ruotsiin. Koulutusten pääsylippuja emme lähetä erikseen, vaan saamasi kuitti toimii myös pääsylippuna koulutukseen. Paperille tulostettu pääsylippu ei ole kuitenkaan edellytys koulutuksiin osallistumiselle. Koulutustilaisuuksien järjestäjillä on tiedot kaikista ennakkoon myydyistä lipuista ja maksettu osallistuminen voidaan tarkistaa myös ennen koulutustilaisuuden alkua. Koulutuslipputilausten yhteydessä tilatut kirjat toimitetaan asiakkaalle koulutuksessa.

Ennakkoon tilattavien kirjojen toimitusaikataulu kerrotaan verkkokaupassa. Mikäli ennakkotilausten toimitus viivästyy yli kahdella viikolla luvatusta ilmoitamme siitä sähköpostitse ennakkotilaajille.

Tuotteen palautusoikeus

Verkkokaupan tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen. Ennen tuotteen palauttamista asiakkaan on otettava yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluumme osoitteeseen tilaus@pppromotion.fi. Koulutuslipuilla ei pääsääntöisesti ole palautusoikeutta. Käyttämättömän koulutuslipun voi erikseen sovittaessa vaihtaa toiseen koulutukseen kelpaavaksi lipuksi lisämaksusta. Vaihdoista on sovittava tapauskohtaisesti etukäteen ottamalla yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluumme osoitteeseen tilaus@pppromotion.fi.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, tai jos toimitimme väärän tuotteen, pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä sähköpostilla asiakaspalveluumme osoitteeseen tilaus@pppromotion.fi. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautetaanko tilauksen maksu vai lähetetäänkö vioittuneen tuotteen tilalle vastaavanlainen. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan IBAN-tilinumeron.

Selvät hintavirheet

PP Promotion Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit:

  • jos tuotteella on hinta 0,00 € tai ei hintaa ollenkaan
  • jos useiden kirjojen pakettitilaus maksaa saman verran kuin yksi kirja.

Edellä mainituissa tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ylivoimainen este

PP Promotion Oy ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä PP Promotion Oy:llä että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. PP Promotion Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

PP Promotion Oy
Lemuntie 8, 3. krs
00510 Helsinki

Puh.: +358 (0)50 448 5550
Sähköposti: tilaus@pppromotion.fi

Y-tunnus: 2429235-1
ALV-tunnus: FI24292351

Yritystunnus Ruotsissa: 502073-7861
Ruotsalainen ALV-tunnus: SE502073786101