Terveyttä arginiinista ja liikunnasta

Lisää kuvia

Terveyttä arginiinista ja liikunnasta

Normaali hinta: 28,90 €

Special Price 11,90 €

Saatavuus: Tilattavissa

Jyrki ja Hannele Penttisen vuonna 2015 ilmestyneessä kirjassa Terveyttä arginiinista ja liikunnasta tarkastellaan arginiinin vaikutusta terveyteen erityisesti liikunnan näkökulmasta. Kirjassa selitetään tieteelliseen tutkimukseen perustuen miten liikunta ja sen puute sekä stressi vaikuttavat ihmisen aineenvaihdunnassa, ja miten arginiinin avulla voidaan tukea liikunnan positiivisia terveysvaikutuksia. Kirjoittajat ottavat myös voimakkaasti kantaa suomalaisiin terveys- ja liikuntapoliittisiin valintoihin.

Voit esikatsella ja ostaa kirjan myös e-kirjana. Kirja on saatavilla sekä Amazon Kindlen että Google Playn kautta.

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Liikunnan merkitystä terveydelle aliarvioidaan. Suomalaisessa terveydenhuollossa keskitytään sairaiden ihmisten lääkitsemiseen terveyden ylläpitämisen sijasta. Lääketieteellisten väestötutkimusten perusteella säännöllinen liikunta ehkäisee sydän- ja aivoinfarkteja sekä 2-tyypin diabetesta huomattavasti tehokkaammin kuin verenpainelääkkeet ja statiinit. Arginiini-aminohappo vaikuttaa samansuuntaisesti liikunnan kanssa. Arginiinin ja liikunnan yhteisvaikutus ihmisen terveydelle on vieläpä huomattavasti merkittävämpi kuin näiden vaikutus erikseen.

Tässä kirjassa käsitellään täsmällisesti arginiinin ja liikunnan yhteisvaikutuksia ihmisen aineenvaihdunnassa. Kirja antaa eri-ikäisille kohderyhmille tehokkaita keinoja terveyden ylläpitämiseen ilman monissa tapauksissa turhia verenpaine- ja kolesterolilääkkeitä.

Kirjassa käsitellään myös arginiinin merkitystä aktiivi- ja ammattiurheilijoille sekä arginiininpuutoksen keskeistä roolia ylikunnon syntymisessä. Kirja sopii kaikille liikkujille ja urheilijoille ikään ja tasoon katsomatta.

Arvostelut