Arginiini ja hyvinvointi Tammikuu 20.1. 2019 Oulu-Kempele

Lisää kuvia

Arginiini ja hyvinvointi Tammikuu 20.1. 2019 Oulu-Kempele
25,00 €
  • Osta 5 hintaan 22,50 € /kpl ja säästä 10%

Saatavuus: Tilattavissa

Arginiini ja hyvinvointi on kaksiosainen arginiiniluento, joka sopii kaikille arginiini-asiasta kiinnostuneille. Luennon ensimmäisessä osassa käsitellään arginiiniin liittyviä perustietoja ja arginiinin vaikutusta ihmisen elimistössä. Luennon toisessa osassa käsitellään arginiinin merkitystä hyvän terveyden ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä. Arginiini ja hyvinvointi sopii hyvin myös liikunta-alan ihmisille ja aktiiviliikkujille.

Arginiini ja Hyvinvointi  pidetään Kempleen asukastuvassa (Honkasentie 11, Kempele) sunnuntaina 20.1.2019 klo 13-15:30. Luentojen tieteellisestä sisällöstä vastaavat LKT, dos. Jyrki Penttinen ja YTM Hannele Penttinen. Luennon pitää FM Sakari Penttinen. 

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Lokakuun Arginiini ja hyvinvointi on kaksiosainen arginiiniluento, joka sopii kaikille arginiini-asiasta kiinnostuneille. Luennon ensimmäisessä osassa käsitellään arginiiniin liittyviä perustietoja ja arginiinin vaikutusta ihmisen elimistössä. Luennon toisessa osassa käsitellään arginiinin merkitystä hyvän terveyden ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä. Arginiini ja hyvinvointi sopii hyvin myös liikunta-alan ihmisille ja aktiiviliikkujille.

Arginiini ja hyvinvointi -luennolla käsitellään arginiinin merkitystä arjen hyvinvoinnissa erilaisissa elämänvaiheissa. Luento perustuu laajoihin tieteellisiin tutkimuksiin. Näkökulma on silti käytännönläheinen. Luennon seuraaminen ei edellytä aikaisempaa tietoa arginiinista, vaan se sopii myös ensikertalaisille. Tieteellisemmästä lähestymistavasta kiinnostuneille on tarjolla myös syvällisempää tarttumapintaa.

Tammikuun 2019 Arginiini ja hyvinvointi -luennolla esitellään myös uusinta tieteellistä tutkimustietoa. Käsitellyt aiheet liittyvät Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarjan neljänteen ja viidenteen osaan. Aiheina ovat muun muassa arginiinin ja maksan hyvinvoinnin yhteys. Samoin käsitellään arginiinin merkitystä päivittäisen jaksamisen ja toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Luento antaa hyvän yleiskuvan siitä, miksi jokaisen perusterveen liikkujan kannattaa ottaa arginiini osaksi päivittäistä ravitsemustaan.Luennolla ei oteta kantaa kaupallisiin arginiinivalmisteisiin.

 

Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista