Arginiinikoulutukset

Tervetuloa oppimaan ja keskustelemaan arginiinista! Järjestämme uusimpaan tutkimustietoon pohjautuvia koulutuksia arginiinista ja sen terveysvaikutuksista. Koulutuksemme sopivat kaikille omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille, liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille, sekä kaikille jotka jo käyttävät arginiinia apuna oman terveytensä ylläpitämisessä.

Hyvinvointia arginiinista

Hyvinvointia arginiinista -luennolla kerromme perustietoja arginiini-aminohaposta sekä arginiinin terveysvaikutuksista ja terveyden ylläpitämisestä ilman lääkkeitä. Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa arginiinin merkitys lihasten hapensaannille, immuunipuolustukselle sekä solujen energiantuotannolle. Luennolla käydään läpi, miten arginiinin avulla voidaan ehkäistä monia terveysongelmia, kuten uupumusta, sairastelua ja lihasten rasvoittumista. Tilaisuus kestää noin 75 minuuttia.

Arginiini ja liikunta

Arginiini ja liikunta -luennolla käsitellään arginiini-aminohapon vaikutusta hyvän terveyden ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä. Luento sopii eritasoisille ja tyyppisille liikkujille, jotka ovat kiinnostuneet kunnon kohentamisesta ja liikuntasuoritustensa parantamisesta. Arginiinin keskeistä merkitystä terveyden ja liikunnallisen elämäntavan ylläpitämisessä käsitellään laajoihin tieteellisiin tutkimuksiin perustuen. Luento sopii kaikille asiasta kiinnostuneille.

Yleistä tietoa koulutuksista ja luennoista

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan koulutuksen paikkakunnallesi, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sakari.penttinen@pppromotion.fi tai puhelimitse +358 (0)50 448 5550. Tarvittaessa muokkaamme koulutuksia tilaajan haluamilla painotuksilla. Koulutusten hintaan sisältyy koulutukseen liittyvä luentomateriaali. Tilaisuuksien yhteydessä myymme lisäksi arginiinikirjoja normaalia edullisempaan hintaan.

Arginiinikoulutukset suunnittelevat LKT, Dosentti Jyrki Penttinen ja YTM Hannele Penttinen. Kouluttajina toimivat FM, KM Sakari Penttinen ja FM Marjukka Heinonen. Koulutusten sisällöt perustuvat laaja-alaisiin lääketieteellisiin tutkimuksiin.

Arginiini.fi -sivusto ja PP Promotion Oy sekä yrityksen omistajat ja työntekijät eivät edusta mitään kaupallista arginiinituotetta. Koulutuksissa ei myöskään oteta kantaa mihinkään arginiinivalmisteisiin. Koulutus- ja luentomateriaalien käyttäminen arginiinivalmisteiden markkinoinnissa on kielletty.