Arginiinikoulutukset

Tervetuloa oppimaan ja keskustelemaan arginiinista! Järjestämme uusimpaan tutkimustietoon pohjautuvia koulutuksia arginiinista ja sen terveysvaikutuksista. Koulutuksemme sopivat kaikille omasta ja läheistensä terveydestä kiinnostuneille, liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille, sekä kaikille jotka jo käyttävät arginiinia apuna oman terveytensä ylläpitämisessä.

Hyvinvointia arginiinista

Hyvinvointia arginiinista -luennolla kerromme perustietoja arginiini-aminohaposta sekä arginiinin terveysvaikutuksista ja terveyden ylläpitämisestä ilman lääkkeitä. Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa arginiinin merkitys lihasten hapensaannille, immuunipuolustukselle sekä solujen energiantuotannolle. Luennolla käydään läpi, miten arginiinin avulla voidaan ehkäistä monia terveysongelmia, kuten uupumusta, sairastelua ja lihasten rasvoittumista. Tilaisuus kestää noin 75 minuuttia.

Arginiini ja liikunta

Arginiini ja liikunta -luennolla käsitellään arginiini-aminohapon vaikutusta hyvän terveyden ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä. Luento sopii eritasoisille ja tyyppisille liikkujille, jotka ovat kiinnostuneet kunnon kohentamisesta ja liikuntasuoritustensa parantamisesta. Arginiinin keskeistä merkitystä terveyden ja liikunnallisen elämäntavan ylläpitämisessä käsitellään laajoihin tieteellisiin tutkimuksiin perustuen. Luento sopii kaikille asiasta kiinnostuneille.

Arginiini elämän solmukohdissa

Arginiini elämän solmukohdissa on talven 2017 uusi luentopaketti, joka on saatavissa ainoastaan tilauskoulutuksena. Arginiini elämän solmukohdissa -paketti on uudenlainen yhdistelmä lähiluentoa ja webinaareja. Paketin lähiluennolla käsitellään arginiinin merkitystä elimistölle erityyppisten elämäntilanteiden kautta. Tarkasteltavia kohderyhmiä ovat muun muassa teholiikkujat, raskaana olevat naiset, stressaantuneet ruuhkavuosiaan elävät keski-ikäiset ja terveydestään huolehtivat kuusikymppiset.

Lähiluennon lisäksi pakettiin kuuluu myös kaksi webinaaria. Ensimmäisessä webinaarissa Perustietoa arginiinista käydään läpi arginiinin tuotanto elimistössä, sekä arginiinin saanti ravinnosta. Webinaarissa tarkastellaan myös lyhyesti arginiinia kemiallisena aineena, ja tarjotaan perusteet arginiinin eri vaikutusmekanismien syvemmälle ymmärtämiselle. Paketin toinen webinaari sisältää Arginiini elämän solmukohdissa -luennon tiivistettynä, ja se sopii hyvin asian kertaamiseen, sekä sellaisille osallistujille, jotka eivät pääse lähiluennolle paikan päälle.

Yleistä tietoa koulutuksista ja luennoista

Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan koulutuksen paikkakunnallesi, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sakari.penttinen@pppromotion.fi tai puhelimitse +358 (0)50 448 5550. Tarvittaessa muokkaamme koulutuksia tilaajan haluamilla painotuksilla. Koulutusten hintaan sisältyy koulutukseen liittyvä luentomateriaali. Tilaisuuksien yhteydessä myymme lisäksi arginiinikirjoja normaalia edullisempaan hintaan.

Arginiinikoulutukset suunnittelevat LKT, Dosentti Jyrki Penttinen ja YTM Hannele Penttinen. Kouluttajina toimivat FM Sakari Penttinen ja FM Marjukka Heinonen. Koulutusten sisällöt perustuvat laaja-alaisiin lääketieteellisiin tutkimuksiin.

Arginiini.fi -sivusto ja PP Promotion Oy sekä yrityksen omistajat ja työntekijät eivät edusta mitään kaupallista arginiinituotetta. Koulutuksissa ei myöskään oteta kantaa mihinkään arginiinivalmisteisiin. Koulutus- ja luentomateriaalien käyttäminen arginiinivalmisteiden markkinoinnissa on kielletty.