Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja: Osat 1 – 5

Lisää kuvia

Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja: Osat 1 – 5

Normaali hinta: 50,00 €

Special Price 40,00 €

Saatavuus: Tilattavissa

Arginiini ja hyvinvointi on kansantajuinen julkaisusarja, joka käsittelee arginiini-aminohapon terveysvaikutuksia. Julkaisusarja tarjoaa lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ymmärrettävää tietoa arginiini-aminohapon merkityksestä lääkkeettömän terveyden ylläpitämisessä. Arginiinin merkitystä tarkastellaan myös eri kohderyhmien näkökulmasta. Tämä paketti sisältää julkaisusarjan osat 1 - 5 ja lisäksi ilmaisena tilaajalahjana Arginiini ja hyvinvointi -äänikirjan.

Osa 1: Perustietoa arginiinista – Ilmestynyt 11/2016

Osa 2: Arginiini ja verenkierto – Ilmestynyt 02/2017

Osa 3: Arginiini ja immuunipuolustus – Ilmestynyt 08/2017

Osa 4: Arginiini ja hermosto – Ilmestynyt 04/2018

Osa 5: Arginiini , maksa ja mitokondriot – Ilmestynyt 01/2019

Arginiini ja hyvinvointi -äänikirja CD – Ilmestynyt 08/2016

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Arginiini ja hyvinvointi on kansantajuinen julkaisusarja, joka käsittelee arginiini-aminohapon terveysvaikutuksia. Julkaisusarja tarjoaa lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ymmärrettävää tietoa arginiini-aminohapon merkityksestä lääkkeettömän terveyden ylläpitämisessä. Arginiinin merkitystä tarkastellaan myös eri kohderyhmien näkökulmasta. Lääketieteen ja kirurgian tohtori Jyrki Penttinen vastaa sarjan tieteellisestä sisällöstä. Jyrki Penttinen on tehnyt arginiiniin liittyvää lääketieteellistä tutkimusta 90-luvulta lähtien. Julkaisusarjan taustalla onkin suuri määrä kansainvälisesti vertaisarvioituja lääketieteellisiä tutkimuksia. Yhteiskuntatieteen maisteri Hannele Penttinen vastaa julkaisusarjan pedagogisista painotuksista. Julkaisusarjassa avataan laajalti arginiini-aminohapon merkitystä terveen aineenvaihdunnan ylläpitämisessä. Arginiini ja hyvinvointi -sarjassa ei oteta kantaa kaupallisiin arginiinivalmisteisiin.

Julkaisuja ei saa käyttää kaupallisten arginiinivalmisteiden markkinoinnissa. Julkaisusarjan viimeinen osa ilmestyy tammikuussa 2019 aikana. Julkaisut lähetetään ennakkotilaajalle heti niiden ilmestyttyä.

Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista