Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja, Osa 5: Arginiini, maksa ja mitokondriot

Lisää kuvia

Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja, Osa 5: Arginiini, maksa ja mitokondriot
11,50 €

Saatavuus: Tilattavissa

Arginiini ja hyvinvointi on kansantajuinen julkaisusarja, joka käsittelee arginiini-aminohapon terveysvaikutuksia. Sarjan viidennessä osassa Arginiini, maksa ja mitokondriot esitellään arginiinin keskeinen rooli elimistön energiantuotannossa. Kirjoittajat avaavat arginiinin merkitystä solujen energiantuotantoyksiköille, mitokondrioille. Arginiinin ja liikunnan yhteyttä tarkastellaan solutasolla ja erilaisten käyttäjäryhmien näkökulmasta. Kirjoittajat määrittelevät myös arginiinin puutos -syndrooman ja 2-tyypin diabeteksen syntymekanismin. Julkaisu ilmestyy marraskuun 2017 lopulla. 

Arginiini ja hyvinvointi -sarjassa ei oteta kantaa kaupallisiin arginiinivalmisteisiin. Julkaisuja ei saa käyttää kaupallisten arginiinivalmisteiden markkinoinnissa.

Voit esikatsella ja ostaa kirjan myös e-kirjana. Kirja on saatavilla sekä Amazon Kindlen että Google Playn kautta.

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Arginiini ja hyvinvointi on kansantajuinen julkaisusarja, joka käsittelee arginiini-aminohapon terveysvaikutuksia. Sarjan viidennessä osassa Arginiini ja mitokondriot esitellään arginiinin keskeinen rooli elimistön energiantuotannossa. Kirjoittajat avaavat arginiinin merkitystä solujen energiantuotantoyksiköille, mitokondrioille. Arginiinin ja liikunnan yhteyttä tarkastellaan solutasolla ja erilaisten käyttäjäryhmien näkökulmasta. Kirjoittajat määrittelevät myös arginiinin puutos -syndrooman ja 2-tyypin diabeteksen syntymekanismin.

Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja tarjoaa lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ymmärrettävää tietoa arginiini-aminohapon merkityksestä lääkkeettömän terveyden ylläpitämisessä. Arginiinin merkitystä tarkastellaan myös eri kohderyhmien näkökulmasta.

Lääketieteen ja kirurgian tohtori Jyrki Penttinen vastaa sarjan tieteellisestä sisällöstä. Jyrki Penttinen on tehnyt arginiiniin liittyvää lääketieteellistä tutkimusta 90-luvulta lähtien. Julkaisusarjan taustalla onkin suuri määrä kansainvälisesti vertaisarvioituja lääketieteellisiä tutkimuksia. Yhteiskuntatieteen maisteri Hannele Penttinen vastaa julkaisusarjan pedagogisista painotuksista. Julkaisusarjassa avataan laajalti arginiini-aminohapon merkitystä terveen aineenvaihdunnan ylläpitämisessä.

Arginiini ja hyvinvointi -sarjassa ei oteta kantaa kaupallisiin arginiinivalmisteisiin. Julkaisuja ei saa käyttää kaupallisten arginiinivalmisteiden markkinoinnissa.

Tuotetiedot

Kirjoittajat: Jyrki Penttinen, Hannele Penttinen
Julkaisja: PP Promotion Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 32 sivua (Alustava)
ISBN: 978-952-7128-28-2

Ilmestyy: Syksy 2018 

Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista