Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja, Osa 4: Arginiini ja hermosto

Lisää kuvia

Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja, Osa 4: Arginiini ja hermosto
11,50 €

Saatavuus: Tilattavissa

Arginiini ja hyvinvointi on kansantajuinen julkaisusarja, joka käsittelee arginiini-aminohapon terveysvaikutuksia. Sarjan neljännessä osassa Arginiini ja hermosto käsiteltäviä asioita ovat stressi ja autonomisen hermoston toiminta. Arginiinin merkitystä avataan stressinsiedon ja parasympaattisen hermoston kannalta. Pitkittyneen stressin ja stressihormonien aiheuttamia terveyshaittoja tarkastellaan arginiininpuutoksen näkökulmasta. Kirjoittajat esittelevät arginiinin puutoksen keskeisen roolin muun muassa 2-tyypin diabeteksen, kroonisen masennuksen sekä sydän- ja verisuonisairauksien synnyssä. Julkaisu ilmestyy keväällä 2018 lopulla. 

Arginiini ja hyvinvointi -sarjassa ei oteta kantaa kaupallisiin arginiinivalmisteisiin. Julkaisuja ei saa käyttää kaupallisten arginiinivalmisteiden markkinoinnissa.

Voit esikatsella ja ostaa kirjan myös e-kirjana. Kirja on saatavilla sekä Amazon Kindlen että Google Playn kautta. (Saatavissa keväällä 2018)

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Arginiini ja hyvinvointi on kansantajuinen julkaisusarja, joka käsittelee arginiini-aminohapon terveysvaikutuksia. Sarjan neljännessä osassa Arginiini ja hermosto käsiteltäviä asioita ovat stressi ja autonomisen hermoston toiminta. Arginiinin merkitystä avataan stressinsiedon ja parasympaattisen hermoston kannalta. Pitkittyneen stressin ja stressihormonien aiheuttamia terveyshaittoja tarkastellaan arginiininpuutoksen näkökulmasta. Kirjoittajat esittelevät arginiinin puutoksen keskeisen roolin muun muassa 2-tyypin diabeteksen, kroonisen masennuksen sekä sydän- ja verisuonisairauksien synnyssä.

Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja tarjoaa lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ymmärrettävää tietoa arginiini-aminohapon merkityksestä lääkkeettömän terveyden ylläpitämisessä. Arginiinin merkitystä tarkastellaan myös eri kohderyhmien näkökulmasta.

Lääketieteen ja kirurgian tohtori Jyrki Penttinen vastaa sarjan tieteellisestä sisällöstä. Jyrki Penttinen on tehnyt arginiiniin liittyvää lääketieteellistä tutkimusta 90-luvulta lähtien. Julkaisusarjan taustalla onkin suuri määrä kansainvälisesti vertaisarvioituja lääketieteellisiä tutkimuksia. Yhteiskuntatieteen maisteri Hannele Penttinen vastaa julkaisusarjan pedagogisista painotuksista. Julkaisusarjassa avataan laajalti arginiini-aminohapon merkitystä terveen aineenvaihdunnan ylläpitämisessä.

Arginiini ja hyvinvointi -sarjassa ei oteta kantaa kaupallisiin arginiinivalmisteisiin. Julkaisuja ei saa käyttää kaupallisten arginiinivalmisteiden markkinoinnissa.

Tuotetiedot

Kirjoittajat: Jyrki Penttinen, Hannele Penttinen
Julkaisja: PP Promotion Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 32 sivua (Alustava)
ISBN: 978-952-7128-28-2

Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista