Arginiini ja terveys

Lisää kuvia

Arginiini ja terveys

Normaali hinta: 26,90 €

Special Price 10,90 €

Saatavuus: Tilattavissa

Jyrki ja Hannele Penttisen vuonna 2013 ilmestynyt kirja Arginiini ja terveys on voimakas kannanotto suomalaiseen terveyspoliittiseen keskusteluun ja hoitokäytänteisiin. Kirjassa esitetään myös ensimmäinen vankkaan tutkimusnäyttöön pohjautuva aineenvaihdunnallinen teoria kakkostyypin diabeteksen syntymekanismeista. Kirja on ilmestynyt keväällä 2014 myös ruotsinnettuna laitoksena nimellä Arginin och hälsa.

Voit esikatsella ja ostaa kirjan myös e-kirjana. Kirja on saatavilla Google Playn kautta.

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Jyrki ja Hannele Penttisen vuonna 2013 ilmestynyt kirja Arginiini ja terveys on voimakas kannanotto suomalaiseen terveyspoliittiseen keskusteluun. Aikuisiän diabetes ja erityisesti sitä ennakoivat oireet ovat kaikkien yleisimpien vakavien terveysongelmien ytimessä. Nykyiset näkemykset 2-tyypin diabeteksen syntysyistä osoitetaan kirjassa kestämättömiksi. Keskeiseksi selittäväksi tekijäksi diabeteksen rajuun kasvuun nousee stressi ja siitä johtuva arginiinin puutos. Arginiini ja terveys -kirjassa avataan arginiinin merkitys terveydelle koko laajuudessaan.

Kirja on tarkoitettu sekä terveydenhuollon ammattilaisille että kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita omasta ja läheistensä hyvinvoinnista. Kirjassa pureudutaan arginiinin merkitykseen arkipäivässä ja esitellään uusinta tutkimustietoa, joka kytkee arginiinin puutoksen eri sairauksien syntymekanismeihin.

Arvostelut