Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja, Osa 3: Arginiini ja immuunipuolustus

Lisää kuvia

Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja, Osa 3: Arginiini ja immuunipuolustus
11,50 €

Saatavuus: Tilattavissa

Arginiini ja hyvinvointi on kansantajuinen julkaisusarja, joka käsittelee arginiini-aminohapon terveysvaikutuksia. Sarjan kolmannessa osassa kerrotaan arginiinin merkityksestä elimistön ensimmäisen ja toisen vaiheen immuunipuolustukselle. Arginiini on keskeisessä asemassa terveyden ylläpitämisessä ja infektioiden torjumisessa. Samoin arginiinilla on tärkeä rooli myös hiljaisen tulehduksen, syöpäsairauksien sekä sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä. Tarkastelun kohteena ovat myös tarkemmat kohderyhmät kuten stressaantuneet työikäiset, vanhukset sekä aktiiviliikkujat ja urheilijat. Julkaisu ilmestyy kesäkuussa 2017. 

Arginiini ja hyvinvointi -sarjassa ei oteta kantaa kaupallisiin arginiinivalmisteisiin. Julkaisuja ei saa käyttää kaupallisten arginiinivalmisteiden markkinoinnissa.

Voit esikatsella ja ostaa kirjan myös e-kirjana. Kirja on saatavilla sekä Amazon Kindlen että Google Playn kautta.

TAI
Kuvaus

Yksityiskohdat

Arginiini ja hyvinvointi on kansantajuinen julkaisusarja, joka käsittelee arginiini-aminohapon terveysvaikutuksia. Sarjan kolmannessa osassa Arginiini ja immuunipuolustus kerrotaan arginiinin merkityksestä elimistön ensimmäisen ja toisen vaiheen immuunipuolustukselle. Arginiini on keskeisessä asemassa terveyden ylläpitämisessä ja infektioiden torjumisessa. Samoin arginiinilla on tärkeä rooli myös hiljaisen tulehduksen, syöpäsairauksien sekä sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä. Tarkastelun kohteena ovat myös tarkemmat kohderyhmät kuten stressaantuneet työikäiset, vanhukset sekä aktiiviliikkujat ja urheilijat.

Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja tarjoaa lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ymmärrettävää tietoa arginiini-aminohapon merkityksestä lääkkeettömän terveyden ylläpitämisessä. Arginiinin merkitystä tarkastellaan myös eri kohderyhmien näkökulmasta.

Lääketieteen ja kirurgian tohtori Jyrki Penttinen vastaa sarjan tieteellisestä sisällöstä. Jyrki Penttinen on tehnyt arginiiniin liittyvää lääketieteellistä tutkimusta 90-luvulta lähtien. Julkaisusarjan taustalla onkin suuri määrä kansainvälisesti vertaisarvioituja lääketieteellisiä tutkimuksia. Yhteiskuntatieteen maisteri Hannele Penttinen vastaa julkaisusarjan pedagogisista painotuksista. Julkaisusarjassa avataan laajalti arginiini-aminohapon merkitystä terveen aineenvaihdunnan ylläpitämisessä.

Arginiini ja hyvinvointi -sarjassa ei oteta kantaa kaupallisiin arginiinivalmisteisiin. Julkaisuja ei saa käyttää kaupallisten arginiinivalmisteiden markkinoinnissa.

Tuotetiedot

Kirjoittajat: Jyrki Penttinen, Hannele Penttinen
Julkaisja: PP Promotion Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 36 sivua (Alustava)
ISBN: 978-952-7128-09-1

Ilmestynyt: Kesäkuussa 2017

Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista