Tutkittua tietoa arginiinista ja terveydestä

Näiltä sivuilta löydät tietoa arginiinia käsittelevistä kirjoista ja koulutuksista. Ajankohtaista tietoa löydät myös Facebook-sivuiltamme.

Arginiinikirjat

Arginiini.fi -sivusto siirtyy kokonaan digiaikaan ja sitä myötä myymme pois kirjavarastomme. Myymme arginiini-aiheisia kirjoja sekä setteinä että täysinä laatikoina 25 €/ setti ja 25 €/laatikko. Löydät kirjatarjouksemme  kirjat-osiosta. Kirjoja myydään niin kauan kuin tavaraa riittää.

Voit tilata arginiinikirjoja helposti verkkokaupastamme tai sähkökirjoina Google Playn tai Amazon Kindlen kautta.

Arginiinikirjat ja -koulutukset perustuvat laaja-alaiseen lääketieteelliseen tietoon terveydestä ja hyvinvoinnista sekä uusimpiin lääketieteellisiin tutkimustuloksiin.Kirjojen ja webinaarien tieteellisestä sisällöstä vastaavat LKT Jyrki Penttinen ja YTM Hannele Penttinen.

Arginiiniwebinaarit

Arginiini ja hyvinvointi -sisältöwebinaari järjestetään lokakuussa kaksi kertaa. Webinaari esitettiin viimeksi tiistaina 19.10.2021 klo 19:30. Voit katsoa webinaarin uusinnan oheisesta linkistä.

Webinaarissa ei käsitellä, myydä eikä markkinoida kaupallisia arginiinivalmisteita. Webinaaria ei saa käyttää terveysvalmisteiden markkinoinnissa.

Katso webinaari uusintana tästä!